ITCompaniet

ITCompaniet startade sin verksamhet 2001, både personal och ledning har lång erfarenhet av affärssystemprojekt. Flera av bolagets anställda har sedan tidigare en bakgrund kring affärslösningar både från leverantör och kundsidan

Vi började arbeta med SAP Business One 2004. Sedan starten har vi genomfört ett stort antal implementationer av affärssytemlösningar. Våra kunder finns inom industri, handel, service- och tjänsteproduktion. Vår kundlista omfattar idag mer än 100 kunder inom dessa branscher.

ITCompaniets affärsidé är ”Att leverera kompletta affärslösningar, till utvalda branscher, baserade på gedigen verksamhetskunskap – med hjälp av ledande affärssystem och standardverktyg”. För att kunna leva upp till målsättningen i vår affärsidé utvecklar vi ständigt vår organisation, vårt affärskoncept och våra arbetsmetoder.

Värderingar

Vi använder innovativa lösningar för att skapa effektivitet och produktivitet. Vi väger kontinuerligt kostnader och fördelar för att vi konsekvent ska leverera en hög avkastning på investeringen. Vi strävar efter att alltid erbjuda högsta service, för att möta kundernas behov, överträffa förväntningarna och att lära av allt vi gör. Vi strävar efter att engagera intressenter och att samarbeta med ömsesidig respekt

Support

Vi är stolta över den support vi erbjuder till våra kunder. Vi har ett dedikerat team som erbjuder hjälp och stöd till alla våra kunder.